Datawarehouse Ontwikkelaar met gevoel voor beheer

Hoe leuk kan dit worden?


Het datadomein binnen De Goudse is sterk in ontwikkeling. Vanuit een gedegen basis wordt doorontwikkeld naar een toekomstbestendig landschap. Je werkt als DevOps Engineer vanuit jouw eigen specialisme aan het verder ontwikkelen van functionaliteit binnen het datalandschap. Door te programmeren en door mee te werken aan requirements, analyses of testuitvoering. Daarnaast ben je bereid om in te springen in andere rollen. Zo ondersteun je bijvoorbeeld collega’s bij het beheren van het landschap. Het is een werkveld waarbij je veel kunt schakelen tussen activiteiten en al je vaardigheden kunt inzetten, met veel interactie met collega's uit het hele bedrijf. Je werkt nauw samen met de andere teamleden om te zorgen voor een goed lopende datavoorziening voor het hele bedrijf.

Hoe jouw groeipad er precies uitziet, hangt af van wat jij zelf graag wil. Wij denken dat je in elk geval een bijdrage kunt leveren aan het (verder) professionaliseren van het team, als aan het doorontwikkelen van de agile werkwijze en de IT strategie.

 

Dit is je team


Het DWH team is een zelf organiserend team. Zij verzorgt het datawarehouse van De Goudse en is daarmee dé verzamelplaats voor een enorme hoeveelheid data. Het team werkt nauw samen met BI specialisten, die de data vertalen naar informatie (bijv. via Power BI rapportages). Daarnaast draait en monitort het team de jobs die nodig zijn om alle data actueel te houden. Je komt in een klein en hecht team waarin intensief wordt samengewerkt, maar waarin je ook zelfstandig werkt. Continu verbeteren is een van de drijfveren. De scope is DevOps: naast het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit, is het team verantwoordelijk voor het afhandelen van incidenten en het beheer en onderhoud van de systemen.

Het team is onderdeel van de ICT-organisatie van De Goudse. Die organisatie is continu in beweging. Wendbaarheid is voor De Goudse van strategisch belang om goed aan de veranderende vraag van onze relaties te kunnen voldoen. We werken agile, en proberen daarin steeds te ontwikkelen. De Goudse is volop bezig met de transitie naar SAFe, ook hierin is jouw bijdrage van harte welkom.

Het IT-landschap van De Goudse is complex. We gebruiken meerdere platformen en er is een grote diversiteit aan applicaties. Een deel wordt als dienst afgenomen, een deel is belegd bij externe partners. De Goudse beheert en ontwikkelt ook zelf. De samenhang en technische connectiviteit over al deze platformen en applicaties heen is uitdagend. Je draagt bij aan het realiseren van de IT strategie.


Over De Goudse


Geert Bouwmeester was 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop richtte hij in als kantoor en de eerste polissen bracht hij op de fiets rond. Sindsdien groeiden we enorm, maar zijn we nog altijd een onafhankelijk familiebedrijf dat werkt vanuit een ondernemershart. Spreekt dat onafhankelijke en ondernemende je aan? Dan hebben we je er graag bij in Gouda.


Waar worden wij blij van?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in software ontwikkeling in een (bij voorkeur Microsoft) DWH omgeving;
 • De principes van agile werken zijn jou bekend, kennis van SAFe is een pré;
 • Kennis van SQL, Powershell (of een andere scripttaal), Yaml templates;
 • Ervaring met GIT, SSIS pakketten, en bij voorkeur met testen;
 • Goede beheersing Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent technisch onderlegd, leergierig en analytisch;
 • Je vindt het leuk om continu te werken aan verbetering. Leren van elkaar, feedback geven en ontvangen zit in jouw DNA;
 • Je houdt van uitdaging. Soms is de druk hoog, maar daar deins jij niet voor terug.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris tussen de €3.762,- en €5.940,- bruto per maand o.b.v. 38 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 13e maand;
 • 208 verlofuren;
 • De mogelijkheid om flexibel thuis te werken tot maximaal 60% van je werktijd;
 • Fit blijven met onze eigen fitnessruimte op kantoor;

 • Een team dat je binnen no time opneemt én er alles aan doet om je welkom te voelen